HTCinside


Kaip greitai atkurti ištrintą Facebook paskyrą

„Facebook“ leidžia savo vartotojams ištrinti savo paskyras „Facebook“ dėl daugybės priežasčių.Galite ištrinti savo paskyrąjei jaučiatės labai išsiblaškę dėl socialinės žiniasklaidos programos arba netgi galite turėti tam tikrų privatumo problemų, susijusių su jūsų privačių duomenų naudojimu.

Atsižvelgiant į šiuos veiksnius, jei nuspręsite ištrinti „Facebook“ paskyrą ir apsigalvosite, „Facebook“ dėka tikrai galėsite ją atkurti.

Atkūrę anksčiau ištrintą paskyrą, galėsite lengvai vėl susisiekti su draugais, kolegomis ar giminaičiais.

„Facebook“ yra labai priklausoma socialinės žiniasklaidos platforma, kurioje vartotojai praleidžia valandas ir valandas kartu nesaugodami laiko. Jūsų labui „Facebook“ turi galimybę leisti vartotojams persigalvoti dėl paskyros ištrynimo užklausų atšaukimo.

„Facebook“ saugo visas paskyros ištrynimo užklausas tam tikrą laikotarpį, jei norite ištrinti „Facebook“ paskyrą.

Kaip atkurti visam laikui ištrintą paskyrą?

atkurti ištrintą facebook paskyrą

Net ir sėkmingai ištrynus „Facebook“ paskyrą, yra paprastas būdas ją atkurti be jokių problemų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atlikti toliau nurodytus veiksmus.

1 veiksmas: darbalaukyje apsilankykite facebook.com.

2 veiksmas: įveskite teisingą paskyros naudotojo vardą ir slaptažodį

3 veiksmas: įvedę vartotojo vardą ir slaptažodį, spustelėkite prisijungimo mygtuką, kad galėtumėte valdyti savo Facebook paskyrą. Šis procesas turi būti atliktas per 30 dienų nuo paskyros ištrynimo.

4 veiksmas: įvedę vartotojo vardą ir slaptažodį bei prisijungę prie „Facebook“, gausite dvi parinktis, iš kurių galėsite pasirinkti, patvirtinti ištrynimą arba atšaukti ištrynimą. Akivaizdu, kad turite spustelėti atšaukimo ištrynimo parinktį.

Facebook

5 veiksmas: paspausdami atšaukimo ištrynimo mygtuką galite lengvai ir greitai, be jokių problemų susigrąžinti ištrintą paskyrą iš „Facebook“.

Dabar galite pradėti naudoti paskyrą visais įprastais būdais, kuriuos darėte anksčiau. Visi įrašai, nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuos padarėte naudodami paskyrą, liks tokie, kokie yra.

Yra tam tikrų atvejų, kai jūsų netgi gali būti paprašyta patvirtinti savo tapatybę. Tai galite padaryti identifikuodami savo draugus „Facebook“ žiūrėdami į jų nuotraukas.

Kita galimybė yra ta, kad jūsų gali būti paprašyta nurodyti savo gimimo datą arba atsakyti į tam tikrą saugos klausimą, kurį nustatėte pradinio paskyros kūrimo proceso metu.

Skaityti:2 būdai, kaip išjungti draugų pasiūlymus „Facebook“.

Ištrintos „Facebook“ paskyros atkūrimas po 14 dienų

Naujasis „Facebook“ kūrėjų sukurtas atnaujinimas leidžia vartotojams atkurti ištrintą „Facebook“ paskyrą praėjus 30 dienų nuo jos ištrynimo. Atidėjimo laikotarpis, kuris anksčiau buvo nustatytas iki 14 dienų, dabar pratęstas iki mėnesio.

Vartotojams tai reiškia, kad kai ištrinate „Facebook“ paskyrą, turite 30 dienų atšaukti savo sprendimą, jei apsigalvosite.

„Facebook“ teigimu, daugelis vartotojų anksčiau bandė atkurti savo paskyrą pasibaigus senajam 14 dienų lengvatiniam laikotarpiui. Atsižvelgdama į tai, „Facebook“ padidino atidėjimo laikotarpį iki 30 dienų nuo anksčiau nustatyto 14 dienų laiko.

Taigi vartotojai dabar turės palaukti, kol praeis mėnuo, kad įsitikintų, jog paskyra visam laikui išnyks kartu su visais joje esančiais duomenimis.

Skirtumas tarp „Facebook“ paskyros išjungimo ir ištrynimo

Tikrai yra keletas reikšmingų skirtumų tarp „Facebook“ paskyros išjungimo ir ištrynimo. Jei tik išaktyvinsite paskyrą, galėsite lengvai ją iš naujo suaktyvinti bet kada ir bet kur, be jokių apribojimų.

Jūsų draugai ir kiti „Facebook“ vartotojai nežiūrės į jūsų profilį laiko juostoje arba net jei jūsų ieškos. Jiems būtų matoma tik tam tikra ribota informacija, pvz., pranešimai ir priedai, kurie buvo pokalbyje.

Nė vienas jūsų įrašas ar jokie duomenys nebus ištrinti iš jūsų profilio. Net jei išjungėte „Facebook“ paskyrą, vis tiek galėsite naudotis „Messenger“. Kita vertus, jei ištrinsite „Facebook“ paskyrą, negalėsite jos atkurti, jei praėjo 30 dienų lengvatinis laikotarpis.

Skaityti:Kaip atkurti išjungtą „Facebook“ paskyrą

Tačiau kiti vartotojai ir jūsų draugai tikrai turės prieigą prie visų jūsų išsiųstų ir iš jų gautų pranešimų. Visus Jūsų paskyros duomenis Facebook saugos 90 dienų, kad galėtumėte juos pasiekti, po to Jūsų duomenys bus visam laikui ištrinti iš Facebook serverių.

Negalėsite naudoti jokių kitų su Facebook susijusių programų, nes sėkmingai ištrynę paskyrą prisiregistravote prie socialinės žiniasklaidos platformos.

Turėsite atkurti duomenisprogramų asmeniniu lygiu iš atitinkamų teikėjų.

Taigi kitą kartą, kai impulsyviai nuspręsite ištrinti „Facebook“ paskyrą, pirmiausia galite pabandyti ją išjungti, nebent esate visiškai tikri dėl savo sprendimo ją ištrinti.

Jei išaktyvinsite paskyrą, turėsite galimybę ją iš naujo suaktyvinti bet kada ir bet kur.