HTCinside


Kaip atblokuoti jautrų turinį „Twitter“?

Kadangi kartais socialinė žiniasklaida, pvz., „Twitter“, pradėjo blokuoti tam tikrus tviterius, pažymėdama juos kaip „potencialiai jautrų turinį“. Galite susidurti su šia klaida žiūrėdami tam tikrus tviterius: šis tviteris nepasiekiamas, nes jame yra galimai neskelbtino turinio.

Nors tai naudinga tiems, kurie mėgsta matyti filtruotą turinį, daugelis to neįvertina, nes negali peržiūrėti neapdoroto turinio. Tačiau nėra ko jaudintis, nes šią funkciją galima lengvai atblokuoti bet kuriame įrenginyje.

Tačiau prieš pradėdami tai išsiaiškinti, ką reiškia jautrus turinys.

Turinys

Kas yra „jautrus turinys“?

šis tviteris nepasiekiamas, nes jame yra galimai neskelbtino turinio

Internete yra daug turinio, kuriuo dalijamasi įvairiose socialinėse medijose. Tam tikroje tokio turinio dalyje gali būti smurto ar nuogybių, o tai netinka kiekvienai auditorijai ir todėl patenka į jautrų turinį.

Nuo to laiko daugelis socialinių tinklų ėmėsi priemonių užtikrinti, kad toks turinys būtų užblokuotas, nes jis sukėlė daug žmonių visame pasaulyje. Nors kitose svetainėse tai gerokai sumažėjo, „Twitter“ vis tiek leidžia tam tikrus dalykus, kurie yra jautrūs kitose žiniasklaidos priemonėse. Tačiau jis blokuoja turinį, kuriame yra per daug kruvinų, seksualinio smurto, nelegalaus turinio ar bet kokio žmonėms netinkamo turinio.

Kai susiduriate su tokiu turiniu, „Twitter“ rodo įspėjimus, pvz., „Šioje laikmenoje gali būti neskelbtinos medžiagos“, „šiame profilyje gali būti potencialiai neskelbtino turinio“ arba „šioje laikmenoje yra potencialiai jautraus turinio“.

Jei norite atblokuoti minėtą turinį, turėsite prisijungti prie savo Twitter paskyros ir atlikti reikiamus paskyros nustatymų pakeitimus.

Skaityti –10 geriausių „Twitter“ vaizdo įrašų atsisiuntimo programų (atsisiųskite HD vaizdo įrašus)

Kaip praleisti įspėjimą apie „Twitter jautrų turinį“?

Įspėjimą apie jautrų turinį galima išjungti „Twitter“ privatumo nustatymuose. Ši parinktis galima, jei naudojate „Twitter“, skirtą „Android“, tačiau negalima naudoti „iPhone“ ir „iPad“ naudotojams. Tačiau galite jį pakeisti žiniatinklyje ir naudoti „Twitter“ savo „iPhone“ ar „iPad“.

  • Norėdami išjungti įspėjimą, viskas, ką jums reikia padaryti, tai eiti į „Twitter“ svetainę, tada savo profilyje spustelėkite daugiau.

daugiau galimybių twitter

  • Pasirinkite privatumą ir saugumą, toliau spustelėkite „ Matote turinį “.

privatumą ir saugumą

  • Tada skiltyje „Turinys, kurį matote“ įgalinkite „Rodyti mediją, kurioje gali būti neskelbtino turinio“.

Rodyti mediją, kurioje gali būti neskelbtino turinio

  • Dabar galėsite peržiūrėti neskelbtiną turinį be įspėjimo.

Kaip paieškose rodyti „jautrų turinį“?

Net jei nustatymuose išjungėte įspėjimą, greičiausiai negalėsite peržiūrėti turinio. Priežastis ta, kad „Twitter“ paprastai slepia tokį turinį nuo paieškų.

Bet net ir tai galima įjungti, jei norite, kad jis būtų rodomas jūsų sklaidos kanale. Jums tereikia įjungti šį nustatymą.

atžymėkite Slėpti neskelbtiną turinį

Apsilankykite „Twitter“ svetainėje, eikite į meniu > nustatymai ir privatumas > Privatumas ir sauga > Matomas turinys > Paieškos nustatymai. Ten panaikinkite žymėjimą laukelyje, kuriame parašyta „Slėpti neskelbtiną turinį“.

Kaip pašalinti įspėjimą iš savo „Tweets“?

Kartais turinys, kurį bendrinate ar skelbiate, gali būti pažymėtas kaip neskelbtinas, net jei taip nėra, ir dėl to jūsų paskyra gali būti laikinai uždrausta. Taigi, norėdami užtikrinti, kad jūsų turinys nebūtų pažymėtas kaip neskelbtinas, turėsite eiti į „Twitter“ svetainę> meniu> Nustatymai ir privatumas> Privatumas ir saugumas> savo tviterius.

Pašalinkite įspėjimą iš savo „Tweet“.

Tada atžymėkite laukelį, kuriame minima „pažymėti laikmeną, kurioje tviteryje skelbiate medžiagą, kuri gali būti jautri“. Dabar apie jūsų turinį nebus pranešta kaip apie neskelbtiną. Tai galima padaryti „Twitter“, skirta „Android“, arba naudojant žiniatinklio naršyklę, bet ne „iPad“ ar „iPhone“ programoje.

Tačiau „Twitter“ gali vėl išjungti šią parinktį, jei nustato, kad esate kaltas dėl piktnaudžiavimo šia galimybe. Taigi, jei įkėlėte jautrią laikmeną ir negalite jos išjungti nustatymuose, „Twitter“ tai padarė visam laikui.

Tai buvo skirta tiems, kurie nesigaili matyti jautrios žiniasklaidos. Tačiau jei ateityje norėsite grįžti prie neskelbtino turinio nematymo, galite išjungti „rodyti mediją, kurioje gali būti neskelbtino turinio“ ir įgalinti „slėpti neskelbtiną turinį“. Jums bus gera eiti.